Hyvärilän työpaikat

Voit jättää aina avoimen hakemuksen harjoitteluun, opinnäytetyöhön tai työpaikkaan liittyen.

Ilmoitamme avoinna olevista työpaikoista, harjoittelupaikoista ja opinnäytetyöpaikoista RiveriaRekry-palvelussa osoitteessa https://app.tiitus.fi/riveriarekry/search/jobs , mutta kannattaa aina kysyä avoimia paikkoja suoraan meiltä.

Työtehtävät liittyvät usein nuorisoalaan, matkailu- ja ravitsemisalaan tai huoltotyöhön. Tehtävistä voit kysyä lisää talon henkilökunnalta.

Tyypilliset harjoittelu- ja kesätyö-mahdollisuudet:

  • vastaanotto
  • keittiöapulainen
  • pihatöiden hoito
  • tapahtumanjärjestely
  • vuokravälinepiste
  • nuoriso-ohjaaja
  • yhteisharjoittelu Hyvärilä & Pielisen retki kesällä
  • muihin työtehtäviin

Voit jättää myös avoimen hakemuksen osoitteeseen hyvarila@nurmes.fi

Mikä Hyvärilä on?

Hyvärilän nuorisokeskus on kuin pieni kylä luonnon keskellä, jossa riittää tekemistä nuorille ja nuorten kanssa toimiville kaikkina vuodenaikoina. Sijaitsemme Pohjois-Karjalassa kauniin Pielisen rannalla, Nurmeksessa.

Hyvärilä on myös oiva paikka lomalle, liikunnalle ja monenlaisille tapahtumille. Kuulumme nuorisokeskusverkostoon ja verkostona olemme Suomen suurin ja monipuolisin leirien järjestäjä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä ja kehittävällä otteella. Luomme lapsille ja nuorille elämänmittaisia muistoja.

Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä on yksi kahdeksasta opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta.

Miksi Hyvärilään?

Hyvärilässä on monipuolisesti tekemistä, kuten vuokravälineitä ja liikuntahalli, joita hyödynnetään ryhmien ohjaamisessa. Meillä käy monenlaisia ryhmiä ja matkailijoita majoittumassa, ruokailemassa ja leireillä eli sinun on mahdollista saada monipuolista osaamista, vahvistaa omaa kielitaitoa ja saada uusia kokemuksia.

Meillä on nuorekas ja rento työporukka, jossa jokainen mahtuu olemaan omana persoonanaan. Teemme töitä isona yhtenä tiiminä, jossa omat vahvuudet pääsevät loistamaan ja tukemaan tiimiä kokonaisuudessaan. Hyvärilässä on mahdollista toteuttaa itseään ja kokeilla miten omat ideat toimivat käytännössä.

Uusien tekijöiden on helppo hypätä porukkaan mukaan ja halutessaan voi osallistua yhteisiin virkistyspäiviin, joita henkilöstö järjestää noin kerran kuukaudessa.

Muita artikkeleita