Täyden palvelun nuoriso- ja matkailukeskus!

Hyvän olon liikuntaviikonloppu 13.- 15.7.2018 Hyvärilässä

VOIMAFLOW

Ota ystävä matkaasi ja tule mukaan VoimaFlow -viikonloppuun! Tämä viikonloppu on mainio yhdistelmä rentouttavaa joogaa ja kunnon hikiliikuntaa! Yhdessä ohjaajien Hannan ja Lauran kanssa kurssilla tehdään rentouttavia ja voimauttavia hathajooga-harjoituksia, keskitytään kehon sekä mielen hyvinvointiin ja huolletaan kehon lihaskalvoja. Hikeä ja liikunnaniloa koetaan Lauran toiminnallisissa treeneissä. Treenit on suunniteltu niin, että jokainen pystyy liikkumaan oman kunnon mukaan. Treeneissä pääset haastamaan ja voittamaan itsesi- tässä yhdistyy monipuolisesti voimaharjoittelua, notkeutta ja vauhtia.

Vauhtia siivittävät erilaiset välineet ja Hyvärilän mahtavat ulkoilumahdollisuudet.

Hyvärilä tarjoaa täydelliset puitteet liikkumiseen ja rentoutumiseen. Täällä voit nauttia upeasta järvimaisemasta, hyvästä ruuasta, sekä lukuisista vapaa-ajan aktiviteeteista, kuten melonnasta, SUP-lautailusta ja patikoinnista. Ja löytyypä läheltä myös Bomban kylpylä, josta voit varata hemmotteluhoitoja.

Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin, kaikille liikunnasta ja hyvästä olosta kiinnostuneille 20 - 50 – vuotiaille naisille ja miehille.

Tervetuloa viettämään VoimaFlow -viikonloppua!

Terveisin Hanna ja Laura

Hinnat

VoimaFlow - majoituspaketti

195€/hlö/2 vrk sisältäen kurssiohjelman, majoituksen Kartanohotellissa jaetussa 2 hengen huoneessa, ohjelman mukaiset ruokailut sekä PielisAreenan kuntosalin vapaan käytön.
1 hengen huonelisä on 50€/2 vrk.

Hinta ilman yöpymistä: 115 €/henkilö sisältäen kurssiohjelman, ohjelman mukaiset ruokailut (ei aamiaista) sekä PielisAreenan kuntosalin vapaan käytön.
Yksittäinen tunti - 10€/henkilö.

Hinnat sisältävät jumppamaton, voi ottaa myös oman joogamaton mukaan. Kurssille otetaan maksimissaan 40 osallistujaa. Viikonloppu toteutetaan, mikäli ennakkoilmoittautuneita on 10 henkilöä. Ilmoittautumiset 15.6.2018 mennessä Hyvärilän nuoriso-ja matkailukeskus, puh. 04010 45960, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tutustu ohjaajiin!

Liikunta kuuluu kaikille, ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta.

VoimaFlow -viikonlopun ohjaajille Hannalle ja Lauralle on tärkeintä positiivinen ajattelutapa ja sen jakaminen - hymy tarttuu! Näillä tunneilla nauretaan, hikoillaan ja ylitetään itsensä.

Hanna Laukkanen on kotoisin Nurmeksesta ja opiskelee jooganopettajaksi Saarijärvellä Suomen Joogaliiton kursseilla, jossa opetetaan hathajoogaa. Hanna on harrastanut pesäpalloa, jääkiekkoa ja nyrkkeilyä ja siksi tietää, miten voimakkaan liikunnan jälkeen lihakset palautuvat parhaiten.

Laura Kuittinen, 27-vuotias kuntosalivalmentaja ja liikunnanohjaaja opiskelija. Lauran liikuntatausta on monipuolinen; 5 vuotta tavoitteellista harjoittelua, tähtää ammattilaistasolle. Intohimona on toiminnallinen harjoittelu ja monipuolinen liikuttaminen - mitä enemmän hikeä sen parempi!

VoimaFlow – alustava ohjelma, muutokset mahdollisia

Perjantai 13.7.

Klo 16.30 Saapuminen Hyvärilään. Ohjaajien ja ryhmäläisten esittäytyminen

Klo 17.00 Lauran Hiit-treeni

Juomatauko (energiapatukoita)

Klo 18.15- Iltajooga

Klo 19.15- Iltapala ja sauna

Lauantai 14.7.

Klo 8.00- Aamiainen

Klo 9-10 Lauran aerobinen

Klo 11-13 Vapaata aikaa

Klo 13- Lounas

Klo 14-15.30 Lauran Crosstraining

Klo 15.45-16.45 Jooga

Klo 17.00 Päivällinen

Klo 18-20 Omaa aikaa

*saunomista, vierassaunat klo 18-21

*vapaa-ajanvälineet käytettävissä; kävelysauvat,

Klo 20-21.15 Iltajooga

Sunnuntai 15.7.

Klo 8.00 - Hannan aamujooga

Klo 9.00 - Aamiainen

Klo 10- Lauran treenit

Klo 11.30 Lounas

Palautelomakkeen täyttö ja kiitokset

klo 12.30 Kotiin

Kaikki toiminnot pyritään pitämään ulkosalla sään niin salliessa ja huonon sään sattuessa käytämme PielisAreenan tiloja.