Paras leiri koskaan

Olemme rakentaneet Hyvärilän leirikoulut oppimisen näkökulmasta ja tukemaan koulunne toimintaa. Onnistunut leirikoulu on myös hyvää kotiruokaa paikallisista tuotteista ja virikkeellistä toimintaa nykyaikaisissa tiloissa. Kaiken tämän mahdollistaa lupsakka ja taitava henkilökunta. Leirikoulujemme tarkoituksena on vahvistaa nuorten sosiaalisia taitoja, itsentuntoa ja ryhmähenkeä turvallisessa kasvuympäristössä.

Siksi leirikouluun Hyvärilään.

Hyvärilän leirikoulut ovat elämää varten

Uskomme, että leirikoulut voivat muuttaa elämää monella tavalla. Siksi me Hyvärilässä olemme keskittyneet pieniin ja suurin kokemuksiin, jotka opettavat, naurattavat, laittavat hikoilemaan, tuovat ihmiset yhteen ja aina välistä täyttävät mahan. Hyvärilä on ympärivuotinen paikka leireille, nuorille ja nuorten kanssa toimiville. Me teemme työtämme täällä oppimista, mutta myös elämää varten.

Leirikoulut ja korona

Tiesithän, että voit kuluitta siirtää leirikoulun myös seuraavalle keväälle tai syksylle, tai jopa kesällekin, mikäli se vain teille on mahdollista.
Otathan yhteyttä, niin etsitään teille sopivin ratkaisu.
Ystävällisin terveisin
Hyvärilä myyntipalvelu, puh. 040 1045 960
hyvarila@nurmes.fi

Periaatteemme: Paras leiri koskaan

Haluamme teille leirikoulun, joka on paras leiri koskaan: Yhdessä teemme toiveittenne pohjalta suunnitelman ja toteutamme turvallisen leirikoulun. Näin koette aina Hyvärilän parhaimmat puolet ja voitte keskittyä yhdessäoloon teidän leirikoulussanne.

Olemme mukana leirikoulusi suunnittelussa

Autamme mielellämme leirikoulusi suunnittelussa eli asioissa mitä kannattaa ottaa huomioon ennakkoon, miten valmistautua matkaa varten ja kuinka toteutukset rakennetaan käytännön tasolla.

Voit jättää yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta tai ottaa suoraan yhteyttä Tuija Hurriin puh. 040 708 7471 tuija.hurri(@)nurmes.fi

Etsi