Vuonna 2024 järjestetään huikeita tapahtumia Hyvärilän alueella, tule mukaan!

Huomioithan, että tapahtumat voivat vaikuttaa Hyvärilän palveluiden saatavuuteen ja liikennettä on alueella normaalia enemmän. Muutokset ovat mahdollisia.

Nurmes 50v – Koko perheen juhlavuoden tapahtuma 5.3.

Tule viettämään mukavaa liikuntapäivää kanssamme! Tapahtumassa liikutaan ulkona lumikengin ja liukulumikengin, taiteillaan lumesta taidetta ja lasketaan liukureilla lumikasoista. Sisätiloissa voi kokeilla jousiammuntaa, frisbeegolfia ja sählyä. Tarjolla mehua, kaakaota, kahvia ja pullaa. Tapahtuma on maksuton. Järjestäjänä Nurmeksen kaupunki.

Hyvärilän PielisAreenalla tiistaina 5.3. klo 12-16, Lomatie 11, Nurmes.

Pielisen messut 8.-9.6.

Pielisen Messut on vuosittainen kolmen kunnan alueella kiertävä tapahtuma, jossa esitellään ja myydään Pielisen Karjalan seutukunnan osaamista ja tehdään tunnetuksi alueen kuntia, yrityksiä ja palveluita. Nurmes täyttää tänä vuonna 50 vuotta ja juhlavuotta juhlistetaan myös messuilla. Tapahtuma on maksuton. Järjestäjänä Pielisen Messuyhdistys Ry.

Hyvärilän PielisAreenalla la-su 8.-9.6. klo 10-15, Lomatie 11, Nurmes.
Metsäpäivä Riveria Valtimon Yksikössä la 8.6. Klo 10-15, Metsurintie 2, Valtimo.

Rompepäivät 2.-4.8.

Rompetori rompemyyjineen, näytteillä vanhoja ajoneuvoja.

Hyvärilässä la-su 2.-4.8. Lomatie 12, Nurmes.
Avoinna: pe 9-18, la 9-18, su 9-15
Liput 5€, lapset alle 12v ilmaiseksi

Järjestäjä Wanhat vehkeet ry

Drive in & Rock 16.-17.8

Drive-In & Rock on rock n’ roll musiikin, amerikkalaisten autojen ja Drive-In elokuvan ystävien ainutlaatuinen tapahtuma. Tapahtuma kokoaa elokuisena viikonloppuna Nurmekseen komeita autoja, kellohelmahameita ja näyttäviä kampauksia. Viikonlopun kestävä rock-henkinen tapahtuma on järjestetty vuodesta 2013 asti vuosittain.

Hyvärilän PielisAreenalla pe-la 8.-9.6. klo 10-15, Lomatie 11, Nurmes.

Maaseutuparlamentti 26.-28.9.

Maaseutuparlamentti on Suomen suurin ideafestivaali. Se on yhteiskunnallinen maaseututapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille maaseutujen tulevaisuuden kehittämisestä ja kansallisesta maaseutupolitiikasta kiinnostuneille. Maaseutuparlamentti järjestetään paikallisten, alueellisten ja valtakunnallisten toimijoiden yhteistyönä maaseutupolitiikan neuvoston (MANE) koordinoimana. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään Nurmeksessa 26.-28.9.2024.

Muita artikkeleita