Nuorisotyö

Nuorisotyössämme painottuvat leirikoulutoiminta, kansainvälinen nuorisotyö, Nuotta-valmennus ja paikallinen nuorisotyö.

Nuorisotyössämme painottuvat leirikoulutoiminta, kansainvälinen nuorisotyö, tapahtumatuotanto sekä verkostoyhteistyö nuorisoalan toimijoiden kanssa. Toteutamme paikallista nuorten työpajatoimintaa, etsivää nuorisotyötä sekä perusnuorisotyön palveluita. Olemme yksi Suomen kahdeksasta nuorisokeskuksesta, jotka toimivat opetus- ja kulttuuriministeriön tuella. 

Palvelut

Hyvärilän leirit ja leirikoulut

Leirikoulut ja niiden onnistuneet totutukset ovat erikoisalaamme. Hyvärilän leirikoulut ovat oppimista, mutta ennen kaikkea elämää varten.

Lue lisää

Palvelut

Paikallinen nuorisotyö

Hyvärilän Nuorten Kulman palveluihin kuuluvat: Nurmeksen kaupungin nuorisopalvelut Nurmeksessa ja Valtimon pitäjässä.

Lue lisää

Palvelut

Nuotta- valmennus

Nuotta-valmennus vahvistaa nuorten sosiaalisia taitoja, terveitä elämäntapoja ja arjenhallintaa. Valmennus on tarkoitettu erityisen tuen tarpeessa oleville nuorille.

Lue lisää

Palvelut

Kansainvälinen nuorisotyö

Kiinnostaako kansainvälisyys, mutta esimerkiksi vaihto-oppilasvuosi ulkomailla tuntuu liian suurelta askeleelta? Kansainvälisyyteen löytyy myös muita polkuja, jotka sopivat jokaisen nuoren omaan tilanteeseen.

Lue lisää

Etsitkö lasten tai nuorten leiripaikkaa?

Meillä järjestyy kaikki lasten ja nuorten leirit! Hyvärilässä järjestetään ympäri vuoden rippileirejä, leirikouluja ja muita leirejä! Meiltä löytyvät tilat, majoitus ja halutessanne myös ohjelmaa leirille.

Pyydä tarjous