Hyvärilä on nuoriso- ja matkailukeskus

Hyvärilän nuorisokeskus on kuin pieni kylä luonnon keskellä, jossa riittää tekemistä nuorille ja nuorten kanssa toimiville kaikkina vuodenaikoina. Sijaitsemme Pohjois-Karjalassa kauniin Pielisen rannalla. Hyvärilä on myös oiva paikka lomalle, liikunnalle ja monenlaisille tapahtumille. Kuulumme nuorisokeskusverkostoon ja verkostona olemme Suomen suurin ja monipuolisin leirien järjestäjä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä ja kehittävällä otteella. Luomme lapsille ja nuorille elämänmittaisia muistoja.

Hyvärilän toimintaan kuuluu:

  • Nuorisokeskustoiminta; Kansainvälinen nuorisotyö, Nuotta-valmennus
  • Paikallinen nuorisotyö Nuorten kulman kautta; Etsivä nuorisotyö, nuorisotila ja työpajatoiminta
  • Matkailupalvelut; Majoitus, välinevuokraus, tilavuokraus

Hyvärilä historia

Hyvärilän kunnalliskoti, alun perin vanhainkoti ja maatila, muutettiin 1970-luvulla nuorisokeskukseksi. Alueelle lisättiin uudisrakennuksia, kuten lomahuoneistot, rantasauna ja monitoimi-liikuntahalli PielisAreena.

Lue lisää historiasta

Ympäristö ja vastuullisuus

Hyvärilä on saanut Green Key -sertifikaatin tunnustuksena kestävän kehityksen työstään matkailualalla. He sitoutuvat jatkuvasti kehittämään vastuullisuuttaan ja noudattamaan sertifikaatin kriteereitä, ja tavoitteena on tarjota puhtaan luonnon keskellä kestäviä elämyksiä tuleville sukupolville.

Lue lisää

Yksi kahdeksasta nuorisokeskuksesta

Nuorisokeskusten nuorisotyön ammattilaiset kohtaavat vuosittain tuhansia nuorten ryhmiä kouluista, järjestöistä, kunnista, urheiluseuroista ja seurakunnista. Meille on helppoa ja turvallista tulla. Toimimme opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

Tutustu kaikkiin nuorisokeskuksiin