Juhlat ja tapahtumat

Monipuoliset tilat ja palvelut helpottavat tapahtumien, juhlien ja tilaisuuksien suunnittelua ja säästävät aikaa tärkeänä päivänä. Tarjoamme yli 30 vuoden kokemuksemme erilaisten tilaisuuksien onnistuneista järjestelyistä. Saat meiltä juhlatilat, tarjoilut, majoituksen ja ohjelmapalvelut samasta paikasta.

Tuo tapahtumasi Hyvärilään

Hyvärilä on vakiintunut tapahtumapaikka, jossa on järjestetty vuosien varrella esimerkiksi messuja, gaaloja, myyntitapahtumia ja vuosikokouksia. Autamme myös viemään uudetkin tapahtumaideat käytäntöön.

Lue lisää

Juhlat ja illanistujaiset

Hyvärilässä on mahdollisuus vuokrata sauna käyttöösi, viettää tunnelmallista iltaa riihikodassa tai varata lomahuoneisto omalle porukalle. Herkulliset menut kruunaavat illan eikä ruoanlaitosta tarvitse itse huolehtia.

Lue lisää

Häät Hyvärilässä

Yksi elämäsi tärkeimmistä juhlista tarvitsee oikean tunnelman, oikean tilan ja onnistuneen tarjoilun. Hyvärilän maatilamainen ympäristö Pielisen rannalla ja meidän 30 vuoden kokemus juhlien järjestämisestä tarjoavat oivallisen paikan kun sanot tahdon.

Lue lisää

Saunaillat

Hyvärilän alueella voit nautiskella saunailloista Rantasaunalla Pielisen äärellä, Kartanohotellin hotellisaunassa, Lomahuoneistojen omissa saunoissa tai kesäisin Leirintäalueen saunassa.

Lue lisää

Tuo juhlasi tai tapahtumasi Hyvärilään

Hyvärilä on vakiintunut tapahtumien pitopaikka, jonne on helppo tulla. Tilamme ja laaja piha-alue muuntautuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Pyydä tarjous