Hyvärilässä on sopivat puitteet onnistuneelle tapahtumalle

Meillä on pitkä kokemus erityyppisten tapahtumien järjestämisestä ja tarjoamalla tapahtumille puitteet. Tiloissamme on järjestetty vuosien varrella muu muassa gaaloja, yhdistysten vuosikokouksia, messuja, leirejä, seminaareja ja urheilutapahtumia.

Hyvärilän tilat ovat monipuoliset ja muokkautuvat helposti eri tarpeisiin. PielisAreenalla onkin vuosien varrella järjestetty lukuisia juhlia ja tapahtumia, joten paikka on tullut tutuksi erityisesti alueen asukkaille. Lähialueelta onkin vaikea löytää toista vastaavaa, jossa olisi järjestetty näin laaja kirjo erilaisia tapahtumia. Tutut tilat ja palvelut tekevät vierailusta erilaisissa tapahtumissa helppoa ja sujuvaa.

Hyvärilän henkilökunta varmistaa, että tapahtuman suunnittelu ja toteutus sujuvat vaivattomasti alusta loppuun asiakkaan kanssa. Joustavuus ja yksilöllinen palvelu ovat avainasemassa, ja tarpeen tullessa apua saa aina.

Hyvärilän sijainti Nurmeksessa on ihanteellinen tapahtumien järjestämiseen. Nurmeksen palvelut ovat vain kolmen kilometrin päässä, ja oma majoitustila yhdessä naapurin, Break Sokos Hotel Bomban, kanssa mahdollistaa suuretkin tapahtumat majoittumaan mukavasti ja vaivattomasti. Yhteensä Bomba-Hyvärilä alueella on noin 1000 vuodepaikkaa.

Ympäröivä luonto, Pielis-Golfin golfkenttä ja Pielisen rannan kauneus tarjoavat lisäksi upean ympäristön rentoutumiseen tapahtumapäivien välissä.

Voitte valita sopivimmat palvelut teidän tarpeisiinne tilavarauksesta niin sanottuun avaimet käteen-tapahtumajärjestelyyn saakka.

Palveluitamme ovat:

  • Tilat PielisAreenalla, Navetta-rakennuksessa ja hotellissa. Tapahtumanjärjestelyitä suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.
  • Saunat leirintäalueella, Rantasaunalla ja Kartanohotellissa
  • Ruokailut Kartanohotellissa tai toimitettuna sovittuun tilaan. Esimerkiksi PielisAreenalla voidaan järjestää jopa 400 henkilön ruokailuita.
  • Ohjelmat tapahtumiin ja leireille joko meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme

Autamme tapahtumaideoiden viemisessä käytäntöön, joten voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen avulla.

Hyvärilä nuorten leiri- ja tapahtumaympäristönä:

Monipuoliset sisä- ja ulkotilamme tekevät Hyvärilästä erinomaisen tukikohdan monelle porukalle, vaikka sirkus-, koira- ja kalastusleireille tai yli 1200 osallistujan 4H-suurleirille. Urheiluseurat järjestävät luonamme lajileirejä, seurakunnat rippileirejä ja liikunta- ja nuorisojärjestöt omia leirejään. Erityisesti kesäaikaan järjestämme omia leirejä yhteistyössä Nurmeksen nuorisotoimen kanssa.

  • edullisuus (olemme yksi Suomen kahdeksasta nuorisokeskuksesta)
  • ympäristövastuullisuus (mm. suosimme lähiruokaa)
  • ympärivuotisuus
  • kaikki tarvittavat asiat, kuten majoitus, ruokailu ja huolto löytyvät samassa pihapiiristä
  • majoitustilojen helppo valvonta
  • monipuoliset aktiviteetit

Tuo tapahtumasi Hyvärilään

Ota yhteyttä ja kerro lisää minkälaista tapahtumaa olette suunnitelleet Annamme mielellämme lisätietoja puhelimitse 040 104 5960, sähköpostitse hyvarila@nurmes.fi tai voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella yhteystiedot sivulla.

Ota yhteyttä