Hyvärilästä tilat juhliin ja tapahtumiin

Monipuoliset tilat ja palvelut helpottavat tapahtumien, juhlien ja tilaisuuksien suunnittelua ja säästävät aikaa tärkeänä päivänä.

Tarjoamme yli 30 vuoden kokemuksemme erilaisten tilaisuuksien onnistuneista järjestelyistä. Saat meiltä juhlatilat, tarjoilut, majoituksen ja ohjelmapalvelut samasta paikasta.

Kokous- ja juhlatalo Navetta

Navetasta löytyvät toimivat juhlatilat monenlaisiin juhliin kuten häihin ja syntymäpäiviin. Tunnelmallisessa Talliravintolassa järjestämme juhlavat ruokailut ja näyttävät kattaukset.

Lue lisää

Rantasauna

Hyvärilän rantasauna on suosittu illanviettojen ja juhlien pitopaikka. Rantasaunalla on kaksi saunaosastoa ja viihtyisä takkahuone, jossa on sohvaryhmä sekä 12 hengen ruokapöytä. Tutustu myös rantasaunan ruokailumahdollisuuksiin.

Lue lisää

Riihikota

Hyvärilän pihapiirissä sijaitseva Riihikota on oiva paikka tunnelmallisten nuotioiltojen viettoon, pieniin palavereihin tai virkistysohjelmiin. Riihikodan kotakeittiössä valmistuvat maittavat nuotioateriat ja tulille mahtuu kerralla n. 30 hengenryhmä.

Lue lisää

PielisAreena

PielisAreena on kohtaamispaikka liikunnalle, koulutuksille, kulttuurille, tapahtumille ja elinkeinoelämälle. Se vetää enimmillään 2700 vierasta suuriin kokouksiin ja konferensseihin, mutta muovautuu joustavasti pientenkin tapahtumien tarpeisiin.

Lue lisää

Hotellin tilat tilaisuuksiin

Neljä erikokoista kokoustilaa muuntautuvat kokouksista virkistysohjelmien pitopaikaksi. Pöydät ja tuolit ovat siirreltävissä, joten tiloista saa haluamanlaisensa.
Maukkaat kokoustarjoilut tuovat lisäenergiaa ja rytmitystä päivään.

Lue lisää