Juhlat ja illanistujaiset

Tervetuloa Hyvärilään, täydelliseen paikkaan juhlien ja illanviettojen järjestämiseen! Hyvärilän ainutlaatuiset tilat, kuten Rantasauna, Riihikota ja Navetta, tarjoavat upean ympäristön erilaisiin tapahtumiin. Rantasaunalla voi rentoutua kahdessa saunaosastossa ja viihtyisässä takkahuoneessa, kun taas Riihikota tarjoaa tunnelmallisen vaihtoehdon nuotioiltoihin ja palavereihin. Navetta on suosittu perhejuhlien pitopaikka. Tule ja koe unohtumaton hetki Hyvärilässä!

Lasten synttärit

Pidä vauhdikkaat lasten syntymäpäiväkutsut PielisAreenalla, jossa on tilaa peleille ja leikeille!

Hinnat:
1xlohko                                 10 €/h
2xlohko                                 15 €/h
koko sali=3xlohko                20 €/h
Pelivälineet           10 €/ryhmä
Boulderointi         10€/ryhmä
Kahvio                   10 €
*varustus: vesipiste, jääkaapit, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin. Kahviossa ei ole astioita, eikä uunia. Omat astiat mukaan.

Huomioithan; aulatiloissa, muilla lohkoilla, kuntosalilla ja boulderointihuoneessa on muita käyttäjiä samaan aikaan.

Pyydä tarjous

 

 

Sauno ja syö Hyvärilässä!

Hyvärilän rantasauna tarjoaa suositun paikan illanvietoille ja juhlille. Siellä on kaksi saunaa ja viihtyisä takkahuone, jossa on sohvaryhmä ja 12 hengen ruokapöytä. Lisäksi on keittokomero, jossa on tarvittavat välineet ja astiat 25 hengelle. Takkahuoneeseen mahtuu noin 20–30 henkilöä ja ulkona on kylpytynnyri takkahuoneen vieressä. Tila soveltuu myös liikuntaesteisille.

Tutustu Rantasaunaan

Tunnelmallinen riihikota ja ruokaa nuotiolla

Hyvärilän pihapiirissä sijaitseva Riihikota on oiva paikka tunnelmallisten nuotioiltojen viettoon, pieniin palavereihin tai virkistysohjelmiin. Riihikodan kotakeittiössä valmistuvat maittavat nuotioateriat ja tulille mahtuu kerralla n. 30 hengen ryhmä.

Tutustu Riihikotaan

 

Tilava juhla- ja kokoustalo Navetta

Hyvärilän juhla- ja kokoustila Navetta on suosittu perhejuhlien pitopaikka. Navetassa on käytettävissä kaksi erillistä tilaa – Talliravintola ja Juhlatila. Talliravintolassa on asiakaspaikkoja max. 110 hengelle ja Juhlatilassa n. 140 hengelle. Avarassa aulassa ovat wc:t sekä mahdollisuus laittaa esim. lapsille leikkinurkkaus. Tilat ovat somistettu maalaisromanttisesti. Sekä Talliravintolan että Juhlatilan yhteydessä on kesäterassi.

Tutustu Navettaan

Tule ja koe unohtumaton hetki Hyvärilässä

Ota yhteyttä vastaanottoomme saadaksesi lisätietoja menuista, tiloista tai ohjelmista, jotta voimme räätälöidä teidän tarpeidenne mukaiset paketit. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse 040 104 5960, sähköpostitse hyvarila@nurmes.fi tai yhteydenottolomakkeen avulla.

Ota yhteyttä