Majoitus mukavasti Nurmeksen Hyvärilässä

Majoitusta meillä on monenlaisille kävijöille: hotellihuoneita, lomahuoneistoja, edullista yöpymistä hostellityyppisessä Rantatuvassa ja leirintäalueen mökit.

Hyvärilän majoitukset ovat siistejä ja rauhallisia. Hotellin ympäristössä on paljon tekemistä ulko- ja sisätiloissa. Sijainti metsän ja Pielisen äärellä mahdollistavat aktiivisen loman.

Hyvärilästä löydät majoitusta lomailuun kuin nopeaan piipahdukseen. Esteettömiä huoneita on hotellin ensimmäisessä kerroksessa, Rantatuvalla ja lomahuoneistoissa.

Hyvärilän aluekartta.

Varaa majoitus

Sijainti
Saapuminen
Lähtö
Huoneet ja vieraat
0 huone 0 aikuinen 0 lasta
Aikuiset
-
1
+
Lapset
-
0
+
Hae

Hotelli

Hotellissa 14 viihtyisää hotellihuonetta, useita eri kokoisia kokoustiloja, kirjastohuone, 70-paikkaisen Ravintola Pielisen sekä alakerran saunatilat.

Lue lisää

Lomahuoneisto

Korkeatasoiset Hyvärilän lomahuoneistot sijaitsevat aivan hotellin vieressä. Avarien 110 m2:n huoneistojen alakerrassa on kaksi erillistä makuuhuonetta, avara keittiö ja olohuone, jossa on vuolukivitakka sekä terassi. Kaikkiaan huoneistoja on 6 kpl ja ne ovat kolmessa paritalossa.

Lue lisää

Rantatupa

Rantatupa tarjoaa edullista perusmajoitusta ja soveltuu myös erinomaisesti leirien ja ryhmien majoituskohteeksi. Rantatupa hostelli sijaitsee aivan Pielisen rantaviivan tuntumassa, hotellilta on matkaa noin 100 metriä.

Lue lisää

Leirintäalue

Leirintäalueella voit majoittua leirintämökissä, asuntovaunussa, -autossa tai teltassa. Sähköistettyjä vaunu-/autopaikkoja on 50 kpl. Alueella on kaksi huoltorakennusta, joista löytyvät wc- ja suihkutilat, inva-wc, tilaussaunat, kemiallisen wc:n tyhjennys, harmaaveden tyhjennys ja keittomahdollisuus.

Lue lisää