Ruokailu

Hotellin ravintolassa tarjoillaan päivittäin aamupala ja lounas noutopöydästä. Ravintolamme on mukana Portaat luomuun-ohjelmassa ja on tällä hetkellä kahden tähden luomuravintola.

 

Hyvää ruokaa Hyvärilässä

Voit tilata meiltä

  • Ruoat erilaisiin tilaisuuksiin
  • Kokouskahvit
  • Juhlaruokailut
  • Tarjoilut Riihikodalle tai Rantasaunalle
  • Kota piknik-eväät paikallisista tuotteista

 

Lataa tästä Hyvärilän Oiva-raportti

Tilaukset ja tiedustelut

Hyvärilä – Kartanohotellin kahvila-ravintola
Ravintola puh. 040 7086 899
Vastaanotto puh. 040 1045 960
hyvarila@nurmes.fi

Pyydä tarjous

Hetkiä hyvän lounaan äärellä

Monipuolinen noutopöytä on tarjolla joka päivä ja siihen kuuluu runsas salaattipöytä, kaksi lämpimän ruoan vaihtoehtoa, lähileipomoiden leipää ja jälkiruokaa. Ruoka on suunniteltu täyttämään kaikkien vatsat ruokavaliosta riippumatta. Voimme ylpeänä kertoa, että juuri meillä on kylän paras kasvisruoka.

Ravintolassamme leivotaan päivittäin leipää. Viljo-hapanjuurileivällämme on juuret sukupolvien takaa Marttisten nuorisokeskuksesta. Tarjolla on päivittäin myös paikallisleipomoiden leipää.

Katso päivän lounas

Ravitseva aamupala

Joka aamu Kartanonhotelliin katetaan aamupala, joista jokainen voi kasata itselleen sopivimmat eväät päivän käynnistykseen. Tarjolla on paikallisilta tuottajilta Pielispakarin leipää ja karjalanpiirakoita ja Peten marjatilan mehuja. Lisäksi aamupalalla on jugurttia, kasviksia, leivän päällisiä ja muita maittavia aamupalatuotteita.

Aamupala alk 13,50€/hlö. Tervetuloa!

Maittavat kokouseväät

Hyvärilässä voi kokoustaa hotellin kokoustiloissa, Navetassa, Riihikodalla, Rantasaunalla tai miksei vaikkapa luonnossa. Kokouspäivä saa tauotusta yhdistämällä siihen aamiaisen, lounaan tai kokouskahvit.

Tutustu kokoustiloihin

Pitopalvelu

Hyvärilän keittiö loihtii maittavat ruoat erilaisiin tilaisuuksiin, oli kyse sitten perhejuhlista, tapahtumista tai vaikkapa illanvietoista. Eri tyyppisiin tilaisuuksiin on valmiita menuja, joita muokataan asiakkaan toiveiden mukaan.

Tutustu tiloihin

Vastuullisuustyö näkyy ravintolassa

Hyvärilä ympäristökasvattajana ja vastuullisen matkailun äänitorvena on tehnyt pitkäjänteistä työtä Co2-päästöjen vähentämiseksi. Vastuullisuustyö on näkynyt erityisesti ravintolatoiminnassa, jossa muun muassa keittiön ja asiakkaiden jättämää hävikkiä on seurattu vuosia ja mukautettu ruokalistaa sekä reseptejä hävikin minimoimiseksi.

Lue lisää ympäristöteoista