Unelmien häät maalaisromanttisessa miljöössä

Tarjoamme juhliin avaraa miljöötä Pielisen rannalla. Hyvärilän vihreät ja laajat piha-alueet, tunnelmalliset juhlatilat sekä onnistunut tarjoilu tuovat viihtyisän tunnelman hääjuhlaan. Kompaktisti pihapiirissä olevat majoitustilat ja saunat palvelevat pitkämatkalaisia tarvittaessa useammankin päivän.

Juhla- ja kokoustalo Navetta

Hyvärilän juhla- ja kokoustila Navetta on suosittu perhejuhlien pitopaikka. Navetassa on käytettävissä kaksi erillistä tilaa – Talliravintola ja Juhlatila. Talliravintolassa on asiakaspaikkoja max. 110 hengelle ja Juhlatilassa n. 140 hengelle. Avarassa aulassa ovat wc:t sekä mahdollisuus laittaa esim. lapsille leikkinurkkaus. Tilat ovat somistettu maalaisromanttisesti. Sekä Talliravintolan että Juhlatilan yhteydessä on kesäterassi.

Tarjoilut ja tilajärjestelyt

Hääpari voi valita valmiista menuvaihtoehdoistamme tai muokata niitä omien toiveidensa mukaan, ja erityisruokavaliot huomioidaan. Kattauksesta ja tilajärjestelyistä sovitaan tapauskohtaisesti. Navetan tiloissa on A-anniskeluoikeudet, joten voitte valita onnittelumaljat ja viinit viinilistaltamme. Autamme juomien valinnassa ateriakokonaisuuteen sopivaksi.

Musiikki ja laitteet

Navetan juhlatilassa olevat musiikki- ja karaoke-laitteet ovat käytettävissä, ja opastamme niiden käytössä. Muilta osin hääpari vastaa musiikista – orkesterin varaamisen, musiikin lataamisen muistitikulle tms.

Hääyö

Tarjoamme tuoreelle hääparille hääyön Kartanohotellissa kuohuviinin kera. Hääyö sisältää aamiaisen Kartanohotellin ravintolassa sekä myöhäisen huoneen luovutuksen.

Tuo hääjuhlasi Hyvärilään

Voimme antaa lisätietoa menuvaihtoehdoista, järjestelyistä ja ohjelmasta puhelimitse 040 104 5960, sähköpostitse hyvarila@nurmes.fi tai voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen yhteystiedot sivulla. Voimme sopia vierailuajan, jolloin käymme tutustumassa tiloihin ja keskustella toiveistanne juhlapäivän osalta.

Ota yhteyttä