Monipuoliset juhlatilat tunnelmallisessa Navetassa

Navetasta löytyvät toimivat juhlatilat monenlaisiin juhliin kuten häihin ja syntymäpäiviin. Tunnelmallisessa Navetassa järjestämme juhlavat ruokailut ja näyttävät kattaukset.

Navetassa on kolme tilaa, jotka sopivat hyvin erilaisiin tilaisuuksiin, kuten juhliin, tapahtumiin ja kokouksiin.

Jos etsit tilaa kokouksille tai esityksille, Navetan auditorio on juuri sinua varten. Varustelusta löytyvät dataprojektori, valkokangas ja mikrofoni. Tämä tila soveltuu tapahtumiin, kokouksiin, luentoihin ja vaikka elokuvien katseluun. Tilassa on 126 paikkaa. Navetan aulatila on suuri, joten kahvitus onnistuu järjestämään siellä, Talliravintolassa tai Juhlatilassa.

Juhlatilaan mahtuu enintään 130 henkilöä. Siellä on musiikkilaitteet ja tanssiparketti, jossa häävalssit ja muut esitykset sujuvat. Tilassa on myös terassi. Tila muokkautuu hyvin erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Talliravintolaan mahtuu enintään 110 henkilöä. Sieltä on pääsy omalle terassille. Talliravintolassa ja Juhlatilassa on anniskeluoikeudet ja valittavanasi on monenlaisia Hyvärilän keittiön loihtimia herkkuja juhlaan kuin juhlaan!

Auditorio
280€
Juhlatila
180€
Talliravintola
180€
Kokousaamiainen
alk. 13,50€
Makea kahvileipä
alk. 7€
Suolainen kahvileipä
alk. 7€
Kokouslounas
alk. 13,50€

Tuo juhlasi tai tapahtumasi Hyvärilään

Hyvärilä on vakiintunut tapahtumien pitopaikka, jonne on helppo tulla. Tilamme ja laaja piha-alue muuntautuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Pyydä tarjous