Nuorisotyö

Nuorisotyössämme painottuvat leirikoulutoiminta, kansainvälinen nuorisotyö, tapahtumatuotanto sekä verkostoyhteistyö nuorisoalan toimijoiden kanssa. Toteutamme paikallista nuorten työpajatoimintaa, etsivää nuorisotyötä sekä perusnuorisotyön palveluita. Olemme yksi Suomen kahdeksasta nuorisokeskuksesta.

Paikallinen nuorisotyö

Hyvärilän Nuortenkulman palveluihin kuuluvat: Nurmeksen kaupungin nuorisopalvelut Nurmeksessa ja Valtimon pitäjässä.

Kansainvälinen nuorisotyö

Kiinnostaako kansainvälisyys, mutta esimerkiksi vaihto-oppilasvuosi ulkomailla tuntuu liian suurelta askeleelta? Kansainvälisyyteen löytyy myös muita polkuja, jotka sopivat jokaisen nuoren omaan tilanteeseen.

Nuotta-valmennus

Nuotta-valmennus vahvistaa nuorten sosiaalisia taitoja, terveitä elämäntapoja ja arjenhallintaa. Valmennus on tarkoitettu erityisen tuen tarpeessa oleville nuorille.

Leirikoulut

Leirikoulut ja niiden onnistuneet totetukset ovat erikoisalaamme. Hyvärilän leirikoulut ovat oppimista, mutta ennen kaikkea elämää varten.

Omat tapahtumat ja leirit

Hyvärilä sopii leiripaikaksi ja tapahtumatilaksi monelle seuralle, seurakunnalle tai järjestölle. Monipuoliset sisä- ja ulkotilamme tekevät Hyvärilästä erinomaisen tukikohdan monelle porukalle, vaikka sirkus-, koira- ja kalastusleireille tai yli 1200 osallistujan 4H-suurleirille. Urheiluseurat järjestävät luonamme lajileirejä, seurakunnat rippileirejä ja liikunta- ja nuorisojärjestöt omia leirejään. Erityisesti kesäaikaan järjestämme omia leirejä yhteistyössä Nurmeksen nuorisotoimen kanssa.

Etsi