PielisAreena

Vuonna 2012 valmistunut liikunta- ja monitoimihalli on kohtaamispaikka liikunnalle, koulutuksille, kulttuurille, tapahtumille ja elinkeinoelämälle. Se vetää enimmillään 2700 vierasta suuriin kokouksiin ja konferensseihin, mutta muovautuu joustavasti pientenkin tapahtumien tarpeisiin.

PielisAreenan naapurit, Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus ja Bomban matkailualue, sekä muut kumppanit tuovat halliin messuja, näyttelyjä, konsertteja ja muita tilaisuuksia. Matkalaisten ja leirikoululaisten lisäksi palvelemme paikkakunnan omaa väkeä, etenkin liikkujia. Tervetuloa!

PielisAreena

  • liikuntasali 100m2, jaettavissa 3 lohkoon väliverhoilla - lohkovuokra 15€/h + pelivälineet 2€/henkilö - salissa on urheilulattia
  • bouderointihuone seinäkiipeilyyn - 5€/aikuinen, 2,50€/lapset - kiipeilykengät 2,50€/pari. Kuukausikortti 25€.
  • pieni kuntosali - 5€/kerta, kuukausikortti 25€.
  • pukuhuoneet (wc+suihkut)
  • aulassa ilmakiekko, pöytäjalkapallo

PielisAreenan varaukset
PielisAreenan maksut hoidetaan Kartanohotellin vastaanottoon, sieltä saat avaimet ja ohjeet mukaasi. Huomioithan Hyvärilän vastaanoton aukioloajat.

Tuntivaraukset

PielisAreenan salia vuokrataan tuntiperiaatteella, silloin kun siellä ei ole kausivuoroja.
Varaustilanteen saat tietoosi ottamalla yhteyttä Hyvärilän nuoriso-ja matkailukeskuksen vastaanottoon puh. 040 104 5960, hyvarila@nurmes.fi

PielisAreenan liikuntapalveluja voi maksaa myös Smartum-seteleillä ja ePassilla.

PielisAreenan kausivuorotiedustelut Hyvärilän vastaanotosta. Kausivuorohaku on tyypillisesti huhtikuussa. Kausivuorohinnat alk. 145€/1h/vko/kausi.

Etsi