Hyvärilän verkkokauppa on avattu

Hyvärilän ilolla ilmoittaa, että uusi verkkokauppamme on nyt avattu! Aluksi tarjoamme verkkokaupassamme mahdollisuuden varata Hyvärilän hotellihuoneita helposti ja nopeasti verkon kautta.

Hyvärilän ilolla ilmoittaa, että uusi verkkokauppa ja samalla myös uudet verkkosivut on nyt avattu! Aluksi tarjoamme verkkokaupassamme mahdollisuuden varata Hyvärilän hotellihuoneita helposti, nopeasti ja silloin kun teille parhaiten sopii.

Olemme saaneet toiveita verkkovarausmahdollisuudesta ja tavoitteenamme on tehdä verkkokaupastamme monipuolinen ja helppokäyttöinen palvelu kaikille asiakkaillemme. Kun saamme käyttökokemuksia ja palautetta verkkokaupasta, tulemme lisäämään sinne lisää tuotteita ja palveluita ostettavaksi ja varattavaksi. Voit jättää palautetta verkkokaupasta osoitteessa https://zef.fi/s/gxptpk63/

Avajaistarjous

Verkkokaupan avajaisten kunniaksi tarjoamme kaikille verkkokauppamme kautta varatuille hotellimajoituksille -10% edullisempaan hintaan. Hinta on automaattisesti näkyvissä verkkokaupassa. Lisäksi löydät verkkokaupasta ajanjaksoille 23.-27.6., 7.-10.7., 12.-14.7., 28.-30.7., 6.-9.8. suuremmalla alennusprosentilla hotellimajoituksen, hinnat alkaen 89€/2hh. Hinta on automaattisesti näkyvissä verkkokaupassa.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen verkkokauppaamme ja hyödyntämään avajaistarjouksemme!

Verkkokauppaan

Muita artikkeleita