Kesän tarjoukset Hyvärilään

Tervetuloa viettämään kesäpäivää Pielisen rantamaisemiin. Hyvärilän pihapiirissä on paljon tekemistä säällä kuin säällä. Vuokravälineitä ovat kajakit, kanootit, soutuveneet ja fatbiket. Samassa pihapiirissä voit pelata rantalentopalloa, frisbeegolfia, hyrlinkiä tai käydä pelaamassa Pielis-Golfin radalla. PielisAreenalla voi boulderoida ja pelata pallopelejä. Break Sokos Hotel Bomba Spa ja Bomban talo ovat 1,5 km kävelymatkan päässä. Lähin kauppa löytyy Nurmeksen keskustasta noin 3 kilometrin päässä Hyvärilästä.

Tarjoukset ovat voimassa 1.6.-31.8. pois lukien juhannustarjous, joka on voimassa juhannuksen ajan. Kysy myös lisävuorokausia varauksen yhteydessä! Muutokset ovat mahdollisia. Kesän tarjouksen varattavissa toistaiseksi vain vastaanoton kautta hyvarila@nurmes.fi puh. 040 104 5960.

Juhannustarjous 20.-23.6.

Vietä juhannus hotellissa Pielisen rannalla! Rauhaisa hotelliluonnon ympäröimänä, mutta palveluiden äärellä. Tarjous koskee hotellin on 2hh huoneita, joista viidessä on parvi.

2 vrk majoitus 1hh huoneessa 180€
3 vrk majoitus 1hh huoneessa 270€
2 vrk majoitus 2hh huoneessa 240€
3 vrk majoitus 2hh huoneessa 360€
Hinnat sisältää aamiaiset, vapaan pääsyn PielisAreenan punttisalille ja boulderointihuoneeseen sekä yleiset saunavuorot hotellin alakerrassa. Katso myös alta tarjoukset leirintäalueelle ja perhehuoneisiin!

Koko kesän tarjoukset voimassa 1.6.-31.8.

Verkkokaupan avajaistarjous

Verkkokaupan avajaisten kunniaksi tarjoamme kaikille verkkokauppamme kautta varatuille hotellimajoituksille -10% edullisempaan hintaan. Lisäksi löydät verkkokaupasta ajanjaksoille 23.-27.6., 7.-10.7., 12.-14.7., 28.-30.7., 6.-9.8. suuremmalla alennusprosentilla hotellimajoituksen, hinnat alkaen 89€/2hh (norm. 141€/2hh). Hinta on automaattisesti näkyvissä verkkokaupassa. Tarjous koskee vain uusia varauksia.

Perheloma hotellissa 477€/3vrk/perhe

Perheet 2 aikuista ja 1-3 lasta 4-14v., alle 4-vuotiaat veloituksetta. Hyvärilän hotellin perhehuoneet sopivat hyvin perhelomille. Huoneet ovat tilavia ja alue rauhallinen. Lapset voivat nukkua lisävuoteessa, parvella ja pienimmille löytyvät pinnasängyt tai matkasängyt.

Hinnat sisältää aamiaiset, vapaan pääsyn PielisAreenan punttisalille ja boulderointihuoneeseen, vuokravälineet puoleen hintaan sekä yleiset saunavuorot hotellin alakerrassa. Katso myös alta tarjoukset leirintäalueelle!

Loma leirintämökissä

Leirintämökit ovat sähkölämmitteisiä mökkejä metsän reunalla lähellä PielisAreenaa. Mökeissä on oma wc, juokseva vesi ja vuodepaikat neljälle hengelle kerrossängyissä. Suihkut ja keittiötilat löytyvät huoltorakennuksesta sadan metrin päästä.

Leirintä A mökissä: 2vrk 199€/2hlö/2vrk
Leirintä B-mökissä 2vrk 179€/2hlö/2vrk
Hinnat sisältää aamiaiset hotellissa ja liinavaatteet kahdelle hengelle sekä yleiset saunavuorot hotellin saunassa, vapaan pääsyn PielisAreenan punttisalille ja boulderointihuoneeseen.

Kysy myös lisävuorokausia tai hintaa 1-4 henkilölle varauksen yhteydessä.

Golfpaketti hotelliin

Vietä rento golfloma hotellissa. Aivan hotellin vieressä on PielisGolf, jonka kentille näkyy joistain hotellihuoneista. Golfkenttä on päässyt kenttärankingin 9-reikäisten parhaaksi ja sai edellisvuonna ympäristöpalkinnon. Kenttää kehutaan usein kauniiksi ja hyvin hoidetuksi.

  • 199€/vrk/2hh, sis. majoituksen hotellin kahden hengen huoneessa, aamiaiset, iltasaunan ja kaksi greenfeetä Pielis-Golfille.
  • 129€/vrk/1hh, sis. majoituksen hotellin yhden hengen huoneessa, aamiaisen, iltasaunan ja yhden greenfeen Pielis-Golfille.

Tiedustelut&varaukset
Hyvärilä – myyntipalvelu
puh. 040 104 5960
hyvarila@nurmes.fi

Muita artikkeleita