Rekry: Hankepäällikkö

Oletko rohkea ja luova innostaja? Saatko ihmiset kukoistamaan? Haluatko raivata uutta polkua? Innostaako sinua luonnonläheinen työ nuorten parissa? Jos tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme hankepäällikkö Metsäkartanon ja Hyvärilän nuorisokeskusten kehittämishankkeeseen.

Kokeilevan Roihu-hankkeen avulla kehitämme nuorisokeskuksissa tehtävään työhön aivan uudenlaista toimintakulttuuria, joka tähtää lasten ja nuorten osallistamiseen toiminnan suunnittelussa sekä entistä luovempien ja innovatiivisempien kehittämismallien rakentamiseen osana heidän kanssaan tehtävää työtä.

Hankepäällikkö vastaa kokonaisuudessaan hankkeen etenemisestä, dokumentoinnista, hallinnoinnista, raportoinnista ja viestinnästä. Tehtävään valittu suunnittelee ja organisoi henkilöstön koulutukset ja niiden toteutuksen, ja työhön sisältyy myös palvelumuotoiluprosessin toteuttaminen ja siihen liittyvien osallistavien toimien, esimerkiksi leirien ja työpajojen, järjestäminen sekä toimintaympäristöjen kehittäminen. Hankepäällikön tukena on hankkeen ohjausryhmä sekä työntekijöitä molemmista keskuksista.

Roihu on Metsäkartanon ja Hyvärilän nuorisokeskusten yhteishanke, jota rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hankkeessa pyritään kehittämään nuorisokeskuksiin uudenlaista toimintakulttuuria. Hankkeessa viritellään luovuutta ja rohkeutta. Näiden avulla löydetään tapoja uudistua ja seurata paremmin ajankohtaisia ja nuoria koskettavia ilmiöitä. Roihu hankkeessa rakennetaan myös ulko- ja sisätoimintaympäristöjä, jotka osaltaan innostavat uudenlaisiin kokeiluihin ja toimintoihin. Hanke on jo käynnissä ja keskuksien henkilöstölle tuttu. Etsimmekin työntekijää toteuttamaan suunnitellut toimenpiteet omaa luovuutta käyttäen.

Tunnistitko itsesi hanketyöntekijän kuvauksesta? Olisitko juuri sinä oikea tyyppi meille? Laitathan hakemusta tulemaan! 

Mikäli olet aikaansaava ja tahdot tehdä merkityksellistä ja tärkeää työtä nuorten parissa ja suurella sydämellä, Hyvärilän toimitusjohtaja Anu Tirkkonen kertoo sinulle mielellään lisää. Anun tavoitat numerosta 040 748 3286 ja anu.tirkkonen@nurmes.fi.

Metsäkartano ja Hyvärilä löytyvät Facebookista ja Instagramista, joten käythän tutustumassa meihin jo etukäteen. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen pdf-muodossa osoitteella rekrytointi@metsakartano.com sekä anu.tirkkonen@nurmes.fi. Sähköpostin aiheeksi merkitse ”HAKEMUS ROIHU”. Toimi nopeasti, sillä hakuaikaa on vain 7.7.2024 saakka. Työ alkaa 1.8.2024 ja työn kesto on 1,5v.

Hanketyöntekijän tehtäväkohtainen palkka on n.3000 €/kk. Oman auton käyttömahdollisuus on saavutettavuuden vuoksi välttämätöntä. Lisäksi työ edellyttää jonkin verran sidosryhmäyhteistyötä ja liikkumista alueella. Etätyöskentely on mahdollista soveltuvin osin.

 

Muita artikkeleita